1033 Budapest
Apát utca 6-8.
+36 1 430 1113
Hívjon minket!
8+1 Garancia
Örömmel és magabiztosan vállalunk garanciát az általunk készített napelem rendszerekre hiszen munkatársaink szakmai felkészültsége, munkához való hozzáállása és a felhasznált anyagok minősége mind az Önök elégedettségét szolgálja.
 1. OPTIMÁLIS ÁRAJÁNLAT GARANCIA

  Garantáljuk, hogy kollégáink több lehetőséget is felvázolnak Önnek, elmondják, bemutatják melyiket miért lenne érdemes választani, hogyan a legkedvezőbb a napelem rendszer kihasználtsága az Ön igényeit figyelembe véve. Mindig Önnel egyeztetve választjuk ki az adott helyzetben minden szempontból lehető legoptimálisabb megoldást.
 2. NULLA JÁRULÉKOS KÖLTSÉG GARANCIA

  A kivitelezői szerződés aláírása után biztosan a napelemes rendszerrel csak annyi költsége lesz, amennyit a szerződés tartalmaz. NEM keressük meg „jaj-ez-még-ennyibe-kerül” típusú mondatokkal.
 3. PONTOS KIVITELEZÉS GARANCIA

  Ön biztosan azt kapja, amiben megállapodtunk! A kivitelezés pontról pontra a szerződésének megfelelően fog zajlani.
 4. PANASZKEZELÉSI GARANCIA

  Minden reklamáció fontos számunkra, ezekkel cégvezetői szinten foglalkozunk, ezért is garantált, hogy panaszára választ, megoldást kap.
 5. TERVEZHETŐSÉGI GARANCIA

  Kiadásait az ütemtervnek megfelelően pontosan megtervezheti, semmit nem kérünk korábban, mindent tervezetten, csak a szerződében leírtak szerint kell teljesíteni.
 6. HATÁRIDŐ GARANCIA

  Hajszálpontosan tartjuk a határidőket, mind a részfeladatok, mind a teljes kivitelezés elvégzését tekintve.
 7. TISZTA HÁZ GARANCIA

  Utánunk nem kell takarítania! A kollégák úgy fogják átadni a területet, ahogyan az elvárható, tisztán, szeméthalmok és hulladékkupacok nélkül.
 8. ÁTHELYEZHETŐSÉGI GARANCIA

  Az általunk tervezett és kivitelezett napelem rendszerek, hiba és sérülés nélkül szétszedhetőek és áthelyezhetőek.
 9. MINŐSÉGI GARANCIA

  Minőségi garancia, mert Gyártói garanciavállalást érvényesítjük az Ügyfél érdekében, napelemek esetén a termékgarancia 10 év, a teljesítménygarancia pedig 25 év!