1033 Budapest
Apát utca 6-8.
+36 20 390 3700
Hívjon minket!
Kinek ajánljuk?

Mindenkinek ajánljuk, aki:

  • nem akar több villanyszámlát fizetni
  • növelni akarja az ingatlana értékét
  • példát szeretne mutatni
    környezettudatos gondolkodásból
    gyermekeinek, embertársainak.

Szeretné, hogy a családi kassza teljesen független legyen az energiaszolgáltatók (villany, gáz) áremeléseitől?
Fagyassza be végleg a villamosenergia és a gáz díját!
Garantálja családja életszínvonalát előre nem várt esemény (pl. betegség) esetén is! Épülő családi házak esetén a gáz bekötését ki is lehet hagyni, nem kell kémény, nincs gázter-vezési díj, gázvezeték kiépítési díj stb. Az erre a tételre fordí-tott milliókat, költse inkább napelemre!Tervezőknek, Pályázatíróknak

Minden építkezés energetikai megoldásához képesek vagyunk komplex megoldást ajánlani: ingyenes felmérést követően az árazott és árazatlan költségvetés elkészítésétől a generálkivitelezésig.

A Sollight napelem rendszerek olyan német gyártmányú berendezések, melyeket a német bankok finanszírozásra minősítettek, a legmagasabb minőség követelményeknek is eleget tesznek, emellett a legkedvezőbb ár-érték arányúak.

Az Önök elégedettsége érdekében személyi napelem tanácsadójától maximális figyelmet kap, mely kiterjed a legösszetettebb igényeknek megfelelő megoldásokra is.

Kivitelezőknek, Viszonteladóknak

A Sollight Napelem rendszerek saját szegmensükben piacvezetőnek számítanak.
Azon viszonteladók, illetve kivitelezők érdeklődését szeretnénk felkelteni, akik szeretnék termékpalettájukat: magas minőségű, biztonságosan – és egyszerűen telepíthető, kedvezőbb ár-érték arányú napelem rendszerekkel szélesíteni.
Az ügyfél elégedettség érdekében partnereinket szaktanácsadással, rendszer és termékismereti tréningekkel, termékdokumentációval, marketinganyagokkal és üzemeltetői oktatással támogatjuk.

Projektekre, nagyobb beruházásokra egyedi árajánlatot, kedvező fizetési és szállítási feltételeket, valamint teljeskörű ügyintézést és engedélyeztetést biztosítunk.