1033 Budapest
Apát utca 6-8.
+36 1 430 1113
Hívjon minket!
RÓLUNK
Hajnal Lajos
Bízom benne, hogy célkitűzéseink, megbízhatóságunk és szolgáltatásaink színvonala ismeretében hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Hajnal Lajos
tulajdonos, ügyvezető igazgató

Az energia nem olcsó. A pénzben kifejezett ára mellett a társadalom igen magas környezeti árat fizet a használatáért, az emberek és a környezet egészségének károsításával. A legnagyobb energiafogyasztók: az ipar, a kereskedelem, a közlekedés és a háztartások.
Az energiagondok megoldása a rendelkezésre álló technológiáktól és azok fejlődésétől függ.
Az összes fosszilis valamint radioaktív alapanyagú energia termelését és felhasználását be kell fejezni, és át kell állni a megújuló energiaforrások használatára. A közeljövőben az emberiség energiaszükségleteit elsősorban a geotermikus energia, a napenergia és a hidrogén mint energiaforrás hivatottak megoldani.

Vállalkozásunk célja,

hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk - az alternatív energiaforrások hasznosítása révén - a környezetbarát módon megvalósuló fenntartható fejlődéshez és nem mellékesen ezzel párhuzamosan kitűnő megtakarítási lehetőséget is kínálunk ügyfeleinknek, hiszen napenergia rendszerük befektetés lesz, amely működése során visszatermelődik áram formájában.
A napelemek területén az utóbbi években felgyorsultak a folyamatok, a kiforrott műszaki megoldásoknak köszönhetően az energiatermelés számos területen ma már versenyképesebb megoldást nyújtanak, mint a hagyományos megoldások.

Cégünk hitvallása,

hogy ügyfeleink számára a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítsunk, olyan módon, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie az energiafelhasználást illetően.

Céljaink

elérése érdekében évek óta szoros együttműködés alakult ki a napenergia termelés előállítását szolgáló, különböző profilú, és tevékenységüket magas szinten ellátó piacvezető német vállalatcsoportokkal. Több mint 10 éve napi munkánkat kiváló minőség, professzionális rendszermegoldások, vevőinkkel megvalósított partneri viszony és egyedülálló ár-érték arány jellemzi. Piaci előnyünk megtartása érdekében folyamatosan dolgozunk a technológia továbbfejlesztésén kollégáink szakmai képzésén, annak érdekében, hogy partnereink számára mindenkor és minden esetben a legkorszerűbb technológiát képviselő berendezéseket biztosítsuk és a legoptimálisabb napelem rendszereket építsük.

Tények számokban

58 391 db napelem
105 395 felület (m2)
15 000
Co2 megtakarítás (t)
2 207 172 240 Ft
pénz megtakarítás

Díjaink, elismeréseink