1033 Budapest
Apát utca 6-8.
+36 1 430 1113
Hívjon minket!
Rólunk
Hajnal Lajos
Bízom benne, hogy célkitűzéseink, megbízhatóságunk és szolgáltatásaink színvonala ismeretében hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Hajnal Lajos
tulajdonos, ügyvezető igazgató

A villamos energia lehet olcsó is, sőt, akár ingyen is hozzájuthatunk. Mindezt úgy, hogy még a környezetünket is óvjuk.

Az Európai Unió, és így Magyarország is, nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a jövőben az energia mindenki számára elérhető, olcsó és tiszta legyen, valamint folyamatosan rendelkezésre álljon. A tervek szerint 2030-ra az 1990-es szinthez képest 40 százalékkal csökkentjük az üvegházhatású gázok kibocsátását, 27 százalékra emeljük a megújulók részarányát az energiamixben, és legalább 27 százalékos energiahatékonyság növekedést fogunk elérni. Ezeket a célokat csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a fosszilis energiahordozók helyét a napenergia egyre jobban átveszi. Ezért bátran kijelenthetjük, hogy a napenergia lesz a jövő energiatermelésének egyik legfontosabb pillére, és ebben minden háztartásnak és vállalkozásnak aktív szerepe lehet, hiszen hazánkban szinte minden épület és terület alkalmas arra, hogy fotovoltaikus rendszerekkel áramot termeljen.  Húsz év múlva már nehezen találunk majd olyan épületet, amin nincs napelem.

Vállalkozásunk célja,

hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk – az alternatív energiaforrások hasznosítása révén – a környezetbarát módon megvalósuló fenntartható fejlődéshez és nem mellékesen ezzel párhuzamosan kitűnő megtakarítási lehetőséget is kínálunk ügyfeleinknek, hiszen napenergia rendszerük befektetés lesz, amely működése során visszatermelődik áram formájában.
A napelemek területén az utóbbi években felgyorsultak a folyamatok, a kiforrott műszaki megoldásoknak köszönhetően az energiatermelés számos területen ma már versenyképesebb megoldást nyújtanak, mint a hagyományos megoldások.

Cégünk hitvallása,

hogy ügyfeleink számára a lehető legoptimálisabb megoldást biztosítsunk, olyan módon, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie az energiafelhasználást illetően.

Céljaink

elérése érdekében évek óta szoros együttműködés alakult ki a napenergia termelés előállítását szolgáló, különböző profilú, és tevékenységüket magas szinten ellátó piacvezető német vállalatcsoportokkal. Több mint 10 éve napi munkánkat kiváló minőség, professzionális rendszermegoldások, vevőinkkel megvalósított partneri viszony és egyedülálló ár-érték arány jellemzi. Piaci előnyünk megtartása érdekében folyamatosan dolgozunk a technológia továbbfejlesztésén kollégáink szakmai képzésén, annak érdekében, hogy partnereink számára mindenkor és minden esetben a legkorszerűbb technológiát képviselő berendezéseket biztosítsuk és a legoptimálisabb napelem rendszereket építsük.

Tények számokban

58 391 db
napelem
105 395 m2
felület
15 000 t
Co2 megtakarítás
2 207 172 240 Ft
pénz megtakarítás

Díjaink, elismeréseink