1033 Budapest
Apát utca 6-8.
+36 1 430 1113
Hívjon minket!
Szolgáltatások

Garanciális ügyintézés

Technikai jellegű meghibásodás esetére igénybe vehető a “Power Package premium” vagy “Full Coverage” csomag, mely a bármilyen hiba esetén házhoz jön és megoldja a problémát.

Karbantartás

A Sollight szakembergárdája 10 éve foglalkozik napelem rendszerek építésével, a beruházások nagyságrendjétől függetlenül. Kollégáink rendszeresen részt vesznek képzéseken, kiállításokon, hogy napra készek legyenek az iparág újdonságait illetően. Ennek köszönhetően hivatalos szervizháttérrel rendelkezünk.

Kivitelezés

Cégünk komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a napelemes rendszerek építése, üzemeltetése kapcsán. Társaságunk volt hazánkban az első magánszemélyekből álló vállalkozás, aki saját naperőművet létesített Magyarországon, amit napjainkban is működtet, üzemeltet. Úttörőként fáradtságos ösvényt jártunk ki ezzel, de célunk nem volt hiábavaló, mivel egyre több helyen épülnek a napelem parkok és kisebb rendszerek.

Engedélyeztetés

Nagyon fontos, hogy a szolgáltató felé benyújtott munka hibátlan legyen! Ennek hiányában a napelem rendszer telepítésénél jelentős időbeli elcsúszást jelent. Évtizedes tapasztalataink, kapcsolati tőkénk, lehetővé teszi, hogy a lehető legzökkenőmentesebben intéződjön az engedélyeztetés!

Felmérés, tervezés

Célunk, hogy ügyfeleink minőségi termékeket és szolgáltatást kapjanak. Szívesen bekapcsolódunk a tervezési folyamatba még a kivitelezés előtt.
Ingyenes felmérés és árajánlatkészítést követően, vállaljuk az engedélyeztetést és a szakszerű telepítést, kivitelezést. Webes felületünkön, távolról is nyomon követheti a termelést, távfelügyeletünk, szervizpartneri szerződéseinknek köszönhetően problémamentesen zajlik az üzemeltetés.

Ingyenes szaktanácsadás

Ön jelenleg, energetikai beruházás tekintetében legalább 2 emberöltőre hoz jelenleg döntést. kérje szakembereink segítségét, hiszen számtalan kérdést kell tisztázni. Számos olyan kérdésben kell majd döntenie, amelyről jelenleg nincs tudomása. Fontos információkért forduljon kollégáinkhoz!